Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Κέρκυρα- Ολυμπιακός 0-4

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το ταξίδι του στην Κέρκυρα, καθώς επικράτησε άνετα της τοπικής ομάδας με 4-0. Με τον Μάρκο Πάντελιτς να πετυχαίνει χα-τρικ στο πρώτο ημίχρονο (και άλλο ένα τέρμα στην επανάληψη), οι ερυθρόλευκοι καθάρισαν από νωρίς το ματς και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων.

Ο Σέρβος επιθετικός στην πρώτη ουσιαστικά φάση της ομάδας του στην αναμέτρηση στο 10' άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της περιοχής μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Γιάννη Φετφατζίδη.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Βασίλης Τοροσίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Πάντελιτς ξανά έμεινε ελεύθερος στην περιοχή των γηπεδούχων για να γράψει με κεφαλιά το 2-0.

Στο 25' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μοντεστό από τον Μίχο, όμως ο Μάριος Γακλίνοβιςτ απέκρουσε την εκτέλεση του Κέβιν Μιραλάς. Στην εξέλιξη της φάσης σε αντεπίθεση της Κέρκυρας ο Ιωάννου δεν κατάφερε να νικήσει εξ επαφής τον Μέγιερι για να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, ήταν ασταμάτητοι και θα πετύχαιναν και τρίτο γκολ πριν βγει το πρώτο μέρος. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Πάντελιτς με πλασέ σε κενό τέρμα μετά από ασίστ του Μιραλάς.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 63 πάλι μετά από κεφαλιά του ασταμάτητου Σέρβου.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...