Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρίπολης 3-1

Με ηρεμία θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο τους ματς πριν τις γιορτές.

 Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του «τριφυλλιού», μιας και σκόραρε τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, φτάνοντας τα 14 στο σύνολο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έδωσε στην ομάδα του στο προβάδισμα στο 8' με σουτ μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, ενώ στο 79' ύστερα από όμορφο συνδυασμό των Ρούντολφ Γκέργκερλι και Κώστα Κατσουράνη εκτέλεσε τους Αρκάδες με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή για το 3-0.\

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων είχε πετύχει με κεφαλιά σε κόρνερ του Λέτο ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Στο 84' ο Ουσέρο μείωσε το σκορ για το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, όμως το τελικό σκορ αναμφίβολα αδικεί τους Αρκάδες, που έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αν όχι για να πάρουν τον βαθμό, τουλάχιστον όμως για να ανησυχήσουν τους «πράσινους».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Στέφανο Καπίνο πραγματοποίησε δυο μεγάλες επεμβάσεις στο 14' και στο 27', σε ενέργειες του Σολάκη, ενώ και στην επανάληψη χρειάστηκε σε μια δυο περιπτώσεις να κατεβάσει ρολά...

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...