Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Παναιτωλικός- ΟΦΗ 1-0

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό), ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις επιτυχίες. Με τέρμα του Εντζεγκουέλε στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ.
Μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βαγγέλης Μάντζιος.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Από το δυνατό φάουλ του Ντολεζάι στο 22΄, ο Κάρολ με υπερένταση ακούμπησε τόσο τη μπάλα ώστε να χτυπήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά της προ κενής εστίας ο Καμαρά…κατάφερε να αστοχήσει.
Πέντε λεπτά πριν το τέλος η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ «άγγιξε» το γκολ, αλλά ο Χαριστέας δεν έπιασε το πλασέ όπως θα ήθελε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ήταν η σειρά των Κρητικών να φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ, με το Μάντζιο να πλασάρει από κοντά ωστόσο η μπάλα βρήκε τα σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (50΄) ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με την κεφαλιά του Εντζεγκουέλε, μετά τη σέντρα του Καμαρά (1-0). Ο μοιραίος παίκτης του ΟΦΗ στο ματς, Βαγγέλης Μάντζιος, στο 74΄ νικήθηκε στο 74΄ από τον Μπλάζιτς σχεδόν εξ’ επαφής, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς για τους φιλοξενούμενους.

                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...