Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

BINTEO: Χωρίς να κουραστεί ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 στον Εύοσμο.

Κάτω από τραγικές γηπεδικές συνθήκες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, με τους «πράσινους» να έχουν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους (δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους οι Κατσουράνης, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καπίνο, Σπυρόπουλος) και τους γηπεδούχους να παλεύουν για... το θαύμα.

Μόλις στο 13', μάλιστα, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, με τον Καραγκούνη να αποχωρεί τραυματίας. Με εννέα αλλαγές στην ενδεκάδα το «τριφύλλι», κατάφερε να προηγηθεί σχετικά γρήγορα.

Στο 22΄ ο Μαυρίας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βύντρα, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή και με το γκολ αυτό (0-1) κρίθηκε το ματς.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήταν η καλή παρουσία του Χάρη Μαυρία, ο οποίος ξεκίνησε στην ενδεκάδα, καθώς και τα καλά στοιχεία που έδειξε στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή ο Τάσος Λαγός.

Από την Αθήνα παρακολούθησε το ματς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πριν την έναρξη του αγώνα επίθεση με πέτρες δέχθηκε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε στο γήπεδο Ευόσμου, από αγνώστους.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...