Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Στην παράταση προκρίθηκε ο Πανιώνιος - Φωνάζει η Καλλονή

Μετά από ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στην παράταση οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 3-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλλονή πάντως έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία αφού ο ρέφερι της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 115' που θα της έδινε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα.

Στο 6ο λεπτό ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε άμεσα. Αφού πρώτα έχασε πέναλτι ο Γουνδουλάκης, αυστηρή υπόδειξη του διαιτητή Παπαδόπουλου, στο 15' ο Σιόβας έφερε το ματς στα ίσα.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μανούσος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Σκέμπρι στο 51' ισοφάρισε για δεύτερη φορά και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί ο Τσότσαλιτς με πέναλτι στο 105, καθαρό αυτή τη φορά, έδωσε την πρόκριση στον Πανιώνιο και άφησε την Καλλονή με τις εντυπώσεις και τα παράπονα από το διαιτητή. Ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι που έκανε ο Σιδεράκης πάνω στον Βλαστέλλη.

ΑΕΛ Καλλονής: Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας (84' Προβατίδης), Τζιωρτζόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Ντος Σάντος (60' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σάμαρης (75' Σταυροθανασόπουλος), Γουνδουλάκης (120' Σταμάτης)

                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...