Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Πανιώνιος: Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μάντζιος

Το διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι πάντες στον Πανιώνιο στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Δόξα, η προετοιμασία για το οποίο ξεκίνησε την Τρίτη.
Ο Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη στο «Γεντί Κουλέ», δεν παρέλειψε ωστόσο να επισημάνει κάποια λάθη που έγιναν στον τομέα της τακτικής, αλλά και να επιστήσει την προσοχή των «κυανέρυθρων» στην αναμέτρηση με τους Δραμινούς, ζητώντας το τρίποντο για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το... γενικό βίντεο με τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει και τη διαδικασία της... ατομικής «βιντεοδιδασκαλίας» στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους βοηθήσει να εντοπίσουν και να διορθώσουν τα λάθη τους.
Από το πρόγραμμα απουσίασαν ο Πετκάκης λόγω ίωσης, Σαμαρόπουλος που έχει ράμματα στο φρύδι από τη φιλικό με την Εθνική Ενόπλων, καθώς και οι Σταυροθανασόπουλος και Κούρος που γυμνάστηκαν και πάλι μόνοι τους, με την επιστροφή τους να αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες.
Αντίθετα, στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Αυλωνίτης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση και την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...