Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

3ο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας στην Πάτρα

Mε ενταντικούς ρυθμούς συνεχίζουν οι οργανωτές την προετοιμασία του διεθνούς πυγμαχικού τουρνουά, το οποίο ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου.

Ως γνωστόν η ΠΥΓΜΗ σε συνεργασία με την ΕΑΠ αποφάσισαν τη διοργάνωση τρίτου τουρνουά στην Πάτρα, μετά από αυτά που δοργανώνουν εδώ και χρόνια η Παναχαϊκή ("Γκαλά") και η ΕΑΠ ("Χρυσά Γάντια"), δείγμα του ότι η πόλη αγαπάει και στηρίζει το άθλημα.

Το τουρνουά θα δώσει ευκαιρία στους πυγμάχους για ένα γερό τεστ, λίγο πριν τη συνέχεια των πανελληνίων πρωταθλημάτων (Γ' και Β' κατηγορία σε λίγο καιρό), ενώ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΠ, με την στήριξη της ΤΕ ΝΔ Ελλάδας, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία, καθώς θα συμμετάσχουν αρκετοί Κύπριοι πρωταθλητές.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για ένα αγωνιστικό διήμερο - γιορτή για το άθλημα. Θα ξεκινήσει με αγώνες επίδειξης νέων αγοριών και κοριτσιών (5-12 ετών), ενώ ακολούθως θα ανέβουν στο ρινγκ νέοι και άνδρες, που έχουν κατακτήσει μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά δύο σωματεία της Πάτρας συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν ένα τουρνουά, αποκλειστικά σε επίπεδο πρωταθλητών, με στόχο την προσφορά στο κοινό της πόλης, ενός θεάματος αντάξιου της παράδοσης του αθλήματος στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...