Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Β΄ Εθνική: Στη Σούπερ Λίγκα η Βέροια

Την επάνοδό της στην ανώτατη εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η Βέροια, η οποία επικυρώθηκε και τυπικά μετά τη νίκη της επί του Αγροτικού Αστέρα με 3-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Η «βασίλισσα του βορρά» τελείωσε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, όταν μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας οι παίκτες της είχαν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Βέροια και Πανθρακικός είναι οι ομάδες που κέρδισαν την απευθείας πρόκρισή τους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πλατανιάς νίκησε στην Κρήτη 1-0 την Επανομή και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου, ενώ στη Λάρισα η Καλλιθέα επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 και εκτός απροόπτου θα βρεθεί επίσης στο «κόλπο» της ανόδου, διεκδικώντας το «εισιτήριο» για τη Σούπερ Λίγκα.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τα «στραβοπατήματα» του Πιερικού (ήττα 2-1 εντός από το Θρασύβουλο) και της Καλλονής (ισοπαλία 3-3 εντός με τα Γιαννιτσά), νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την τελευταία θέση, που εξασφαλίζει συμμετοχή στα πλέι οφ. Χθες, στα Μέγαρα, Βύζαντας και Φωκικός είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...