Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κουτσιανικούλης και ...επισήμως για 3 χρόνια στον ΟΦΗ!

Παίκτης του ΟΦΗ και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο Κουτσιανικούλης υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια και όπως δήλωσε μετά τις υπογραφές «ύστερα από αρκετό καιρό και μια επίπονη διαδικασία για μένα, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. 

Επέλεξα τον ΟΦΗ και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για αυτό. Με την βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Μάνθο Πουλινάκη η παρουσία και η επιμονή του οποίου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιλέξω τον ΟΦΗ».

Οι επίσημες ανακοινώσεις ΟΦΗ και Εργοτέλη

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την μεταγραφή Κουτσιανικούλη, αναφέρει ότι «η  ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια».
Ενώ είχε προηγηθεί και ανακοίνωση του Εργοτέλη, για την αποδέσμευση του παίκτη. Η οποία ανέφερε ότι 'η  ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κουτσιανικούλη".

"Δικός μας ο παίκτης"

Απο την Δευτέρα το πρωί, οι παράγοντες του ΟΦΗ εξέφραζαν την βεβαιότητα τους για τη συμφωνία, μέχρι τελικά αυτή να ολοκληρωθεί. Διοικητικές πηγές έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία του ΟΦΗ με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Διοικητικές πηγές του ΟΦΗ, υποστηρίζαν ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μόλις ο παίκτης λύσει την συνεργασία του με τον Εργοτέλη.
Ο Κουτσιανικούλης διεκδικούσε ένα σημαντκό ποσό απο το συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη (περίπου 30% δηλαδή κοντά στις 60 χιλ. ευρώ) και βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες  σε διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Δημήτρη Παπουτσάκη.
Με τον ΟΦΗ όμως τα είχε  βρεί με ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 80 χιλ. ευρώ το χρόνο, για συνεργασία 3 ετών.
Στον ΟΦΗ υποστηρίζαν ότι η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί, άμεσα καθώς ο παίκτης  έχει πεί το «ναί».
Την ίδια ώρα, ένα ακόμη στοιχείο που ενίσχυε  την συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη, ήταν  το γεγονός ότι   στην ΑΕΚ παρότι έλεγαν ότι την Δευτέρα θα λάβουν την οριστική απάντηση του παίκτη, τη Δευτέρα το μεσημέρι, τόνιζαν επισήμως ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη!

Ολο το παρασκήνιο

Στον ΟΦΗ  απο την πλευρά τους έδειχναν εξ' αρχής  βέβαιοι ότι τελικά ο Κουτσιανικούλης θα φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.Οπως και έγινε. Ο ΟΦΗ κινήθηκε προσεκτικά και μεθοδικά και απέτρεψε την συμφωνία του Κουτσιανικούλη με την ΑΕΚ. Ακόμα και όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωναν βέβαιοι ότι ο παίκτης θα κελίσει στην ΑΕΚ, στον ΟΦΗ δεν πανικοβλήθηκαν γνωρίζοντας τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή. Ανέβασαν την προσφορά τους προς τον παίκτη (αρχικά ήταν 50 χιλ. ευρώ, μετά έγινε 70 χιλ. ευρώ και φαίνεται να κατέληξε στις 80-90 χιλ. ευρώ μαζί με τα μπόνους) και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Ταχύτητα στην επίθεση

Η κρητική ομάδα με την απόκτηση του Κουτσιανικούλη κλείνει ένα σημαντικό κομμάτι του πάζλ, που αφορά στη μια απο τις δυο επιλογές που αναζητάει για τα άκρα της επίθεσης. Ο Κουτσιανικούλης με την ταχύτητα του, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο του ΟΦΗ στη φετινή σεζόν.
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι και το θέμα του Σίσιτς είναι σε καλό δρόμο, με τον Σλοβένο επιθετικό να βρίσκεται στο Ηράκλειο, περιμένοντας τις εξελίξεις. Η οικονομική διαφορά των δυο πλευρών, δεν είναι πια τόσο μεγάλη και με καλή θέληση, το θέμα μπορεί να κλέισει και ο πάικτης να είναι στην διάθεση της ομάδας, στην πρεμιέρα με την Ξάνθη.
Ενα κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός μπάκ είναι επίσης οι θέσεις στις οποίες ο ΟΦΗ αναζητάει ενίσχυση πάση θυσία.

 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...