Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πριμ 500.000 ευρώ στο Τριφύλλι

Μαζεμένα έρχονται τα χαμόγελα στην Παιανία, μετά από πολύ καιρό, αφού εκτός από την πρόκριση επί της Μάδεργουελ οι παίκτες θα βάλουν στους λογαριασμούς τους το μπόνους των 500.000 ευρώ.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μάδεργουέλ εξασφάλισε στους «πράσινους» την συμμετοχή τους στο Europa League, ενώ παράλληλα τους έχει ανοίξει την όρεξη για πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, όπου φυσικά τα οικονομικά οφέλη για την ΠΑΕ θα είναι τεράστια, για αυτή την εποχή.

Επιπλέον, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενοι και να αφήσουν πίσω τους την κατήφεια και την μιζέρια που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας. Και ο λόγος είναι το πριμ πρόκρισης που είχε τάξει ο Γιάννης Αλαφούζος προ περίπου δύο εβδομάδων στα πράσινα αποδυτήρια.

Το ποσό που είχε τάξει ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι 500.000 ευρώ. Ωστόσο, οι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να το εισπράξουν άμεσα, αφού καλά – καλά δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την πρώτη δόση των διακανονισμών, που ήταν προγραμματισμένη για την αρχή της εβδομάδας που ολοκληρώνεται. Άλλωστε τα προβλήματα ρευστότητας στο Τριφύλλι δεν έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας και οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίζουν να βάζουν πλάτη, όμως είναι σίγουροι ότι ο «Mr. Skai» θα κρατήσει τον λόγο του και κάποια στιγμή θα εισπράξουν μαζί με τα οφειλόμενα και το ποσό που τους αναλογεί από το μπόνους.

www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...