Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Τόλιβερ

Ο Ατζέντης του Άντονι Τόλιβερ επιβεβαιώνει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον 27χρονο, ωστόσο στα χέρια τους έχουν αρκετές προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ που εξετάζουν.

Ο Παναθηναϊκός χτενίζει την αγορά για να ενισχυθεί κάτω από το καλάθι κι όπως επιβεβαιώνει ο ατζέντης του, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Άντονι Τόλιβερ.

Όπως τόνισε ο Λάρι Φοξ στο hoopshype.com ο πελάτης του δεν αποκλείει την Ευρώπη, ωστόσο έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του ΝΒΑ: «Ο Παναθηναϊκός σίγουρα εξέφρασε μεγάλη επιθυμία για να τον εντάξει στο ρόστερ του και το προπονητικό επιτελείο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Άντονι έχει κολακευτεί από το ενδιαφέρον και την προσφορά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με πολλές ομάδες του ΝΒΑ. Δεν αποκλείουμε την Ελλάδα, αλλά το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ είναι αρκετά δυνατό και συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις επιλογές μας».

Ο 27χρονος την τελευταία διετία αγωνίζεται με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ έχει έρθει κατά το παρελθόν στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπρέμερχάβεν (2008) και της Γαλατάσαραϊ (2009).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...