Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξεκίνημα με «πεντάρα» η Μπαρτσελόνα, «γκέλα» για Ρεάλ Μαδρίτης

Επίδειξη δύναμης έκανε στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα του Τίτο Βιλανόβα (φωτό), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε ισοπαλία στη Βαλένθια.

Ο «διάδοχος» του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα, έδειξε τα διαπιστευτήριά του...με το καλημέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Με δύο γκολ του Λίο Μέσι κι ένα του Νταβίντ Βίγια, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 5-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ κι έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Η πρώτη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν ήταν γούρικη για την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Βαλένθια, η οποία με το γκολ του Ζόνας τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε (είχε προηγηθεί η «βασίλισσα» με τον Ιγκουαΐν) και πήρε το βαθμό στο «Μπερναμπέου».

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο «Σαν Μαμές», όπου η Μπέτις προηγήθηκε 3-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πρώτο ημίχρονο. Οι Βάσκοι, όμως, κατάφεραν στην επανάληψη να ισοφαρίσουν, αλλά με δύο στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Σεβίλης πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 5-3!

Με το...μπήκε στο πρωτάθλημα η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάλαγα, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Θέλτα (84΄ Φαμπρίς), ενώ με το ίδιο σκορ (2-1), Σεβίλη και Μαγιόρκα πήραν τους τρεις βαθμούς στην έδρα τους κόντρα στις Χετάφε κι Εσπανιόλ.

Η αυλαία της 1ης ημέρας θα πέσει σήμερα με τους αγώνες, Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης, Λα Κορούνια-Οσασούνα, Ράγιο Βαγεκάνο-Γρανάδα και Σαραγόσα-Βαγιαδολίδ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...