Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ: Σιαλμάς προ της εξόδου!

Ο Βαγγέλης  Βλάχος άφησε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Παναχαΐκή τον Σιαλμά, δείχνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ.

Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (17/8) συμμετείχαν οι Ζοσέ Φουρτάδο, Γιάγκο, Ηλίας Μακρυωνίτης, Μιχάλης Παυλής, Χρήστος Αρκούδας, Γιώργος Κουτρουμπής, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Νίκος Κουρέλλας, Ανδρέας Σταματής και Ντίνος Νικολόπουλος.

Ο Αινείας Καλογέρης υπέστη αιμάτωμα στον γλουτό και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, ενώ ο Ρότζερ Γκερέιρο έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σιαλμάς, απόδειξη ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Παναχαϊκή. Αυτή αποτελείται από τους Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Αρκούδα, Β. Βλάχο, Γροντή, Κοντοέ, Κοτσαρίδη, Κουρέλλα, Κουτρουμπή, Λαγό, Μπουγαΐδη, Νικολιά, Παπαδημητρίου, Παυλή, Ρίκκα, Σταματή, Φούντα, Φροξυλιά, Γιάγκο, Φουρτάδο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...