Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΚ: Με συνταγή Ηλυσιακού απέναντι στον Άγιο Νικόλαο

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο, αφήνοντας εκτός τους Μπρούνο Τσιρίλο και Ρενάλντο Ράμα από τους ξένους.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώνει και την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο.

Ο «Κολοσσός» αποφάσισε να αφήσει εκτός από τους ξένους τους Μπρούνο Τσιρίλο και Ρενάλντο Ράμα. Ο τελευταίος, τις προηγούμενες δύο μέρες έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός, καθώς σήμερα μπήκε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδες.

Κατά τα άλλα οι Δημήτρης Ανάκογλου, Μιχάλης Παυλής, Βαγγέλης Πλατέλλας και Αινείας Καλογερής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός, όπως και ο Τάσος Τσουμάγκας που έκανε θεραπεία.

Στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (ΟΑΚΑ, 16.00) με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Αργυρίου, Γροντής, Κάτσικας, Παληαρούτας, Ρόβας, Τσουκαλάς, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσούπρος, Καζβιρόπουλος και Πεταυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...