Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνει για αριστερό μπακ στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Γκαετάν Μπονγκ και Χοσέ Χολέμπας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Μίτσελ ετοιμάζει αλχημείες για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (19/10, 20:30) με τον Πλατανιά.
 
Την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός την έβγαλε με βασικό αριστερό μπακ τον Χοσέ Χολέμπας και από πίσω υπήρχε ο ταλαντούχος μεν, αλλά άπειρος δε Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Χολέμπας να παίζει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς δεν υπήρχε μια έτοιμη εναλλακτική λύση στον πάγκο. Επαναλαμβάνουμε πως ο Λυκογιάννης έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να καθιερωθεί στους "ερυθρολεύκους".

Φέτος λοιπόν, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε όλες τις θέσεις, το ρόστερ του αναβαθμίστηκε ολοκληρωτικά, ενώ στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, υπάρχουν δύο σπουδαίες λύσεις. Ο λόγος για τον Γκαετάν Μπονγκ και τον Χοσέ Χολέμπας. Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, από 'κει που έπαιζε ανελλιπώς, τώρα έχει χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα, αφού όπως σας προαναφέραμε, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί...

Κι όμως, ήρθε η στιγμή που ο Μίτσελ καλείται να βρει ποιον θα βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά (Σάββατο 19/10, 20:300). Όχι γιατί πρέπει να επιλέξει έναν από τους δύο, αλλά γιατί θα χρειαστεί να βρει εναλλακτική λύση. Τόσο ο Καμερουνέζος, όσο και ο Ελληνογερμανός αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να κάνει αλχημείες.

Οι σκέψεις είναι πολλές. Ίσως παίξει ο Παπάζογλου ο οποίος έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές στα δεξιά βέβαια, ίσως ο Μανωλάς, ίσως ο Σαλίνο, ακόμα ακόμα και ο Μιγκέλ Τόρες. Ο τελευταίος συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί καθώς μετρά μόλις 2-3 προπονήσεις μετά από απουσία δύο μηνών.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως ίσως ο Χολέμπας καταφέρει να προλάβει και να αγωνιστεί τελικά στα Χανιά. Πολλά θα κριθούν από την προπόνηση των Πειραιωτών την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...