Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μαρία Μιχαλάκα: H "γοργόνα" που τάραξε τον Θερμαϊκό -Άφησε τον Άρη για τον ΠΑΟΚ

Η 20χρονη πρωταθλήτρια Μαρία Μιχαλάκα άφησε τον Άρη για να μεταγραφεί στον "αιώνιο" αντίπαλο ΠΑΟΚ και ανοίγει την καρδιά της στην εφημερίδα "Εspresso". 


Είναι από την Θεσσαλονίκη και πρωταθλήτρια κολύμβησης. Παρά την ομορφιά της και τις πολλές διακρίσεις της στις πισίνες, παραμένει προσγειωμένη, αφοσιωμένη στους υψηλούς στόχους της ως πρωταθλήτριας πρώτης γραμμής, αλλά, όπως εξομολογείται και η ίδια, μια πραγματική μαχήτρια δεν φοβάται τα "βαθιά νερά".


"Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στην Άρη. Στον σύλλογο υπήρχαν προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Αγαπούσα την ομάδα, την πονο΄σα και δεν ήθελα να φύγω. Έκανα υπομονή και παρέμεινα. Ίσως θα έπρεπε να είχα φύγει πριν από τρία χρόνια. Όμως βλέποντας ότι η αδιαφορία των υπευθύνων παρέμενε και μεγάλωνε δεν άντεξα και αποφάσισα να φύγω" δηλώνει η Μαρία Μιχαλάκα.

Η 20χρονη κολυμβήτρια εξηγεί τον λόγο που πήγε στον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: "Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας, καθώς μέσα από τη συζήτηση που είχαμε κατάλαβα ότι μοιραζόμαστε τους ίδιους μεγάλους στόχους, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας. Με ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά Θεσσαλονίκη  και πάλι Θεσσαλονίκη".

"Για μένα η κολύμβηση είναι όλη μου η ζωή. Με μεγάλωσαν οι πισίνες. Έχω γεννηθεί για να κολυμπάω. Τόσο απλά" σχολιάζει.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...