Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη νίκη για τον Αιγινιακό (1-0) σε βάρος του Πανιωνίου

Προβάδισμα για πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αιγινιακός που νίκησε σήμερα 1-0 τον Πανιώνιο στην Κατερίνη, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.


Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε στο 65΄ με πέναλτι ο Γιαζιτζόγλου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος έχασε πέναλτι με τον Κολοβό στο 89΄.


Οι Νεοσμυρνιώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 7΄, όταν το σουτ του Κολοβού έφυγε λίγο άουτ, ωστόσο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, «απάντησαν» στο επόμενο λεπτό με το σουτ του Μίτροφ, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Στο 15΄ το σουτ του Φαμπίνιο πέρασε άουτ, ενώ στο 40΄ ο Δεμιρτζόγλου έκανε το σουτ, αλλά ο Γκέσιος δεν μπόρεσε να κάνει από κοντά την προβολή.

Στο 65΄ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ»: ο Γκέσιος μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου και ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να κερδίσει την «εσχάτη των ποινών», την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Γιαζιτζόγλου (1-0).

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και κέρδισε πέναλτι με τον Καμπάνταη σε ανατροπή από τον Κιβρακίδη, ωστόσο η εκτέλεση του Κολοβού ήταν πολύ κακή, με αποτέλεσμα ο Τόλιος να πέσει στην αριστερή γωνία του και να μπλοκάρει στο 89΄. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αιγινιακός έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Γεωργίου.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Χατζής, Κιβρακίδης - Κουλουχέρης, Ντούνης, Παπαδόπουλος, Λάσνικ

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Λιόλιος, Φαμπίνιο, Δεμιρτζόγλου (90+1΄ Δήμου), Χατζής, Πέντα, Γκέσιος (84΄ Γεωργίου), Μιτροφ (69΄ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Λάσνικ, Κουλουχέρης, Ντούνης (63΄ Μπούζας), Λαμπρόπουλος, Καλτσάς, Αραβίδης (75΄ λ. τρ. Καμπάνταης), Κούρος, Παντίδος (77΄ Παναγιωτούδης), Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...