Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΚ - Επένδυση διαρκείας η εμπορική συμφωνία για το γήπεδο λέει ο Εστερχάζι

Πακτωλός εσόδων από το "deal" για την Ένωση


Βέβαιος πως η εμπορική συμφωνία με τη χορηγό εταιρία για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θα απογειώσει τον σύλλογο, είναι ο Μάρτον Εστερχάζι.
Ο Ούγγρος πρώην μέσος της Ένωσης έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου να φέρει σε επαφή την εταιρεία κολοσσό «Sportfive» με την ΑΕΚ για την εμπορική αξιοποίηση της «Αγιας Σοφίας». Ο παλαίμαχος άσος, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη ενός deal που θα βγάλει κερδισμένες και τις δύο πλευρές και θα φέρει για πολλά χρόνια πακτωλό εσόδων στους «κιτρινόμαυρους».

«Πιστεύω πως μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου το αργότερο, θα ξέρουμε εάν θα υπάρξει συμφωνία. Το ενδιαφέρον της εταιρείας για να επενδύσει στο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Γι’ αυτό άλλωστε ανέλαβα πρωτοβουλία και έκανα τις επαφές. Υπάρχει θέληση να εμπλακούν στο γήπεδο της ΑΕΚ και υπάρχει καλή διάθεση έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν στην Αθήνα», δήλωσε ο Ούγγρος στην εφημερίδα «Goal».

Για το πεδίο συνεργασίας των δύο πλευρών, είπε: «Το θέμα της ονοματοδοσίας του γηπέδου είναι μόνο μια πτυχή. Μπορεί να υπάρξει συνεργασία στις θέσεις VIP, τις σουίτες, τις θύρες, σε κάθε δυνατότητα αξιοποίησης».

Όσο για τα επόμενα βήματα ανέφερε: «Αυτό που παίρνει σειρά τώρα είναι να υπάρξει ταξίδι των υπευθύνων της ΑΕΚ στη Γερμανία για να δουν τη δουλειά μας στα γήπεδα του Αμβούργου και της Φρανκφούρτης. Να δουν πώς λειτουργεί η εταιρεία στο επίπεδο της Bundesliga. Είναι σημαντικό, γιατί στην Ελλάδα είναι ακόμα πίσω σε αυτόν τον τομέα. Ειλικρινά, πιστεύω πως μπορεί να γίνει μεγάλη συνεργασία για πολλά χρόνια που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...