Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα Ασουνσάο στον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο πραγματοποιώντας μια πολύ σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας τον 34χρονο μέσο με παρουσία σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Λα Κορούνια.

 
Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Λεβαδειακός αποκτώντας τον Πάουλο Ασουνσάο ο οποίος έχει κάνει τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες της Πόρτο και της Ατλέτικο Μαδρίτης.


Ο παλιός μας γνώριμος, από την θητεία του στην ΑΕΚ, ήταν ελεύθερος και συμφώνησε σε όλα με τον Λεβαδειακό ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενισχύσει την ομάδα της Βοιωτίας στην προσπάθεια της για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Ο 34χρονος μέσος βρέθηκε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του Λεβαδειακού όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους και εν συνεχεία ανακοινώθηκε με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Στα γραφεία της ομάδος βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλική υπηκοότητα διεθνής αμυντικός μέσος Paulo Assunção, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europaleague και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια".

Πρόκειται φυσικά για την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Λεβαδειακού καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και στην καριέρα του έχει κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους.

Αν είναι σε καλή κατάσταση η παρουσία του στον χώρο του κέντρου θα δυναμώσει απίστευτα την ομάδα των Βοιωτών και θα την βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Το βιογραφικό του Πάουλο Ασουνσάο

ΌΝΟΜΑ: Πάουλο Ασουνσάο Ντα Σίλβα

ΗΜ. ΓΕΝ: 25 Ιανουαρίου 1980

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝ: Βαρζέα Γκράντε

ΥΨΟΣ: 1,73

ΘΕΣΗ: Αμυντικός Μέσος

Η καριέρα του:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜ. ΓΚΟΛ
2000 Παλμέιρας 0 0
2000-01 Πόρτο Β' 36 4
2001-02 Παλμέιρας 24 0
2002-04 Νασιονάλ 50 2
2004-05 ΑΕΚ 24 0
2005-08 Πόρτο 73 0
2008-12 Ατλέτικο Μ. 97 1
2012-13 Σάο Πάουλο 11 0
2013 Λα Κορούνια 9 0
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...