Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γκαγκάτσης νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού

Τη θέση του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Λουτσιάνο Γκαλέτι ανέλαβε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ενημερώθηκε για το θέμα και ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει στα νεφρά, απαιτεί να τους καταβάλει ο Ολυμπιακός όλα τα χρήματα που προβλέπονται από το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2013. Η ΠΑΕ του πρότεινε να εισπράξει τη δόση για τη φετινή σεζόν και να λυθεί η συνεργασία τους, ο ίδιος δεν αποδέχτηκε την πρόταση και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει μόνιμη συνεργασία του πρώην προέδρου της ΕΠΟ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ σήμερα συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για διάφορα θέματα αλλά και για το Καραϊσκάκη, που βάση της συμφωνίας ο Μαρινάκης θα αποκτήσει το 50% που ανήκει στον Κόκκαλη, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είναι ιδιοκτησίας Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...