Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ελ Ζαρ στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Τον Ναλίμπ Ελ Ζαρ υποδέχθηκε ο ΠΑΟΚ σήμερα το μεσημέρι. Ο Μαροκινός επιθετικός δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

"Ξέρω ότι οι φίλαθλοί του ακολουθούν παντού την ομάδα και εύχομαι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Είμαι σε καλή κατάσταση, ίσως να χρειαστώ λίγες ημέρες να γνωρίσω την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της και τους νέους μου συμπαίκτες" δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ελ Ζαρ... Ο νεαρός Μαροκινός θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας από τη Δευτέρα.

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη παρόντα και τον Σάκη Παπάζογλου απ' την αρχή δίπλα του θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Ο διεθνής επιθετικός θα "σφίξει τα δόντια" και θα παίξει, παρά το χτύπημα του Κροάτη Ρούνιε στον αγώνα της Εθνικής, ενώ ο Παπάζογλου θα πάρει τη θέση του τραυματία Μουσλίμοβιτς στην "κορυφή" της επίθεσης.

Αγωνιστικά:

Ο ΠΑΟΚ που έχει στόχο τη 2η νίκη, μετά το 3-2 επί του Πανσερραϊκού στην 1η αγωνιστική, δε θα έχει άλλες αλλαγές, όπως όλα δείχνουν στη σύνθεση του. Την τριπλέτα της επίθεσης αναμένεται να συμπληρώσει ο Βιεϊρίνια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται το δίδυμο Κοντρέρας-Μαλεζάς. Στα άκρα θα ξεκινήσουν οι Μπουσαϊντί και Λίνο με αμυντικούς χαφ τους Γκαρσία και Βιτόλο, με τον Ίβιτς να παίζει μπροστά τους. Κάτω απ' τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, παρά το ότι ο Χαλκιάς έχει αποθεραπευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...