Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Οι Γερμανοί προελαύνουν στο Γουίμπλεντον

Η Γερμανία δεν κατέκτησε το Euro2012, αλλά είναι το πιο δυνατό έθνος φέτος στο Γουίμπλεντον. Τέσσερις εκπρόσωποι της βρίσκονται στα προημιτελικά του τουρνουά.

Μετά την πρόκριση της Σαμπίνε Λισίτσκι και της Άνγκελικ Κέρμπερ στις "8" στις γυναίκες, ήρθε σήμερα η πρόκριση των Φίλιπ Κολσράιμπερ και Φλοριάν Μάγερ (φωτό) στα προημιτελικά.
 
Ο Κολσράιμπερ, σπεσιαλίστας στο χορτάρι, πήρε το εισιτήριο για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam. Ολοκλήρωσε την αξιοθαύμαστη πορεία του Αμερικανού Μπράιαν Μπέικερ, επικρατώντας με 6-1, 7-6 (7-4), 6-3 σε λιγότερο από δύο ώρες.

Ο άλλος Γερμανός, ο Μάγερ πέρασε στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2004. Ο Μάγερ νίκησε 6-3, 6-1, 3-6, 6-2 τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ σε έναν αγώνα που διακόπηκε λόγω βροχής στο δεύτερο σετ. ο πήχης ανεβαίνει στον επόμενο γύρο, αφού τον περιμένει ο ξεκούραστος Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν δύο Γερμανοί στα προημιτελικά ήταν το 1997 όταν αγωνίστηκαν εκεί οι πρώην νικητές Μπόρις Μπέκερ και Μίκαελ Στιχ και ο ανερχόμενος (εκείνη την εποχή) Νίκολας Κίφερ. Δεν έφτασαν μέχρι τον τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...