Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-3


Καθαρίζοντας το ματς από το 35' (0-3), ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε εύκολα από τα Χανιά και μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σανκαρέ, Ναβάρο και Περόνε τα γκολ.


Ασταμάτητος ο Αστέρας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Χανιά και επικράτησε του Πλατανιά με 3-0. Οι Αρκάδες λειτούργησαν άψογα μεσοεπιθετικά και ουσιαστικά έφτασαν από το πρώτο ημίχρονο στην τρίτη εκτός έδρα νίκη τους και τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τσιώλη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο γηπεδούχο Πλατανιά, και με τον Περόνε δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 11ο λεπτό. Ο Αργεντινός βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κηπουρό αλλά η λόμπα του πέρασε άουτ.



Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι Αρκάδες σημείωσαν τρία γκολ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντε Μπλάσις, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και εκτελεστές οι Σανκαρέ, Ναβάρο και Περόνε.

Ουσιαστικά για τον Αστέρα το κλειδί ήταν το γκολ του Σανκαρέ με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Ντε Μπλάσις. Ο Σενεγαλέζος ξεκλείδωσε την άμυνα των Κρητικών και από εκεί και πέρα έγιναν όλα εύκολα για τους "κιτρινομπλέ", καθώς ο Πλατανιάς ανέβηκε ψηλά και έδωσε χώρο στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα για αντεπιθέσεις.

Αυτό το στιλ παιχνιδιού είναι το αγαπημένο των Αρκάδων, οι οποίοι σκόραραν ακόμη δύο γκολ ενώ στο δεύτερο μέρος έκαναν και συντήρηση δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...