Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μπαίνει στην ΑΕΚ ο Βιντιάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που πηγάζουν από τον στενό κύκλο του Δημήτρη Βιντιάδη, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής έχει εκμυστηρευθεί στους δικούς του ανθρώπους, την τελική του απόφαση... Μπαίνει στην ΑΕΚ!

Σε μια βδομάδα ακριβώς, στις 4/2, ολοκληρώνεται η διορία που είχε ζητήσει ο Δημήτρης Βιντιάδης προκειμένου να γνωστοποιήσει τα πλάνα του αλλά και την τελική του απόφαση για το αν θα μπει στην διοίκηση της ΑΕΚ ή όχι.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, το τελευταίο διάστημα βρισκόταν μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, προκειμένου να κλείσει χορηγικές συμφωνίες που θα καλύψουν ένα ποσοστό από το τελικό ποσό επένδυσης στην ΠΑΕ.

Το πήρε απόφαση...

Με όσους επικοινώνησαν μαζί του στο διάστημα που βρισκόταν στην Κίνα, ο νεαρός επιχειρηματίας δήλωνε αισιόδοξος για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που προέρχονται από τον στενό κύκλο του Δημήτρη Βιντιάδη και δεν χωρούν αμφισβήτηση, ο νεαρός επενδυτής υποστηρίζει πως η απόφαση να μπει στην διοίκηση της ΑΕΚ είναι ειλημμένη.

Αυτό που απομένει, είναι να δούμε κατά πόσον αυτά που υποστηρίζει ο Δημήτρης Βιντιάδης στους δικούς του ανθρώπους, γίνουν πράξη μέχρι την επόμενη βδομάδα που λήγει η διορία που ο ίδιος είχε θέσει.

Τελευταίο εμπόδιο η ρύθμιση

Μοναδικό εμπόδιο της προσπάθειας Βιντιάδη είναι η ρύθμιση της κυβέρνησης για τα χρέη προς το δημόσιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ταυτόχρονα με την δημοσίευση της θετικής πρότασης του Βιντιάδη για είσοδο στη ΠΑΕ, θα ζητήσει συνάντηση με τα αρμόδιο κυβερνητικά στελέχη για να βρεθεί λύση.

Είναι μια σημαντική προϋπόθεση για όποιον ενδιαφερόταν για την ΑΕΚ, καθώς η δόση αυτή την στιγμή αγγίζει το 1 εκ τον μήνα και είναι απαγορευτική. Οι πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Κυβέρνηση θέλει να λύσει το συγκεκριμένο θέμα με τις ανώνυμες εταιρείες καθώς στην περίπτωση πτώχευσης (όπως πλησιάζει η ΑΕΚ), το κράτος χάνει όλα τα λεφτά και δεν είναι αυτό το ζητούμενο για την χώρα μας.

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...