Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

Το τριφύλλι άνθισε στην Κρήτη. Όχι όμως αυτό του Παναθηναϊκού αλλά του Πλατανιά καθώς οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 των πράσινων και πήραν την πρόκριση για τους οχτώ του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό και στερώντας από το τριφύλλι την μοναδική ελπίδα που είχαν για κάτι καλό την φετινή σεζόν. 

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Παναθηναϊκός πολύ απλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο των Περιβολιών με τους πράσινους να φτάνουν στο σημείο στο 75' να κάνουν και καθυστερήσεις για να μην χάσουν το ματς. Κάτι το οποίο έγινε τελικά με τον Αναστασάκο χρυσή αλλαγή του Άγγελου Αναστασιάδη καθώς σκόραρε στο 87' βάζοντας το γκολ που έδωσε την πρόκριση στον Πλατανιά.

Ο Φάμπρι σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι δεν το έχει... ξεχνώντας να κάνει και πάλι αλλαγές ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν ασύνδετος και άχρωμος στο ματς δίνοντας χώρο στην ομάδα του Πλατανιά που με βάση την εικόνα του αγώνα δικαιούταν τη νίκη και την πρόκριση.

Στο τέταρτο παιχνίδι του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ επέλεξε τους δέκα από τους έντεκα πράσινους που είχαν παίξει και κόντρα στον Πανθρακικό στην ενδεκάδα για το ματς με τον Πλατανιά.

Η μοναδική αλλαγή ήταν αυτή της χρησιμοποίησης του Καπίνο αντί του Καρνέζη ο οποίος ήταν κλινήρης. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Περιβολίων μην μπορώντας να βγάλουν διάθεση και φαντασία στο παιχνίδι τους στην διάρκεια του ματς.

Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηνε κενούς χώρους στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να γίνει απειλητικός ενώ έψαχνε να βγει στην αντεπίθεση ώστε να βάλει ένα γκολ που θα του έδινε την πρόκριση.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος,

Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας, Ιωάννης Τουμπακάρης

Τέταρτος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

Σκόρερ: 86' Αναστασάκος

Κίτρινες: 23' Σο, 35' Σεϊταρίδης, 78' Μαυρίας/59' Κανακούδης, 87' Αναστασάκος

Κόκκινες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...