Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

VIDEO - Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-1


Με πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς πήρε ο Πανιώνιος, επί του Λεβαδειακού με 2-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε το σημαντικό "τρίποντο" με τα γκολ των Σάμαρη και Γουνδουλάκη, ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βασιλείου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες και από ένα γκολ με τον Σάμαρη το οποίο αφιέρωσε και στην μαμά του και τον Βασιλείου, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε ραντεβού με τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν λίγο καλύτερος μέχρι το 78', με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 79' με τον Γουνδουλάκη και από το λάθος του Κυριακίδη και να έχει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για άλλο ένα γκολ.



Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Ανδράλας (7' Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης (88' Καρτσαμπάς).

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολακάκης (91' Μαχαίρας), Λισγάρας, Χοσέμι (85' Πινέιρο), Μεντί, Ρομέου, Ζησόπουλος, Ακόστα (71' Μίλιεβιτς), Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου.

Κίτρινες κάρτες: Ανδράλας (5', Πανιώνιος), Κοντοχρήστος (15', Πανιώνιος), Κούρντι (30', Πανιώνιος), Παναγιωτούδης (35', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (54', Πανιώνιος), Περιστερίδης (95', Πανιώνιος)-Νικολακάκης (11', Λεβαδειακός), Βασιλείου (21', Λεβαδειακός), Ρομέου (49', Λεβαδειακός), Χοσέμι (75', Λεβαδειακός)

Σκόρερ: Σάμαρης (28', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (79', Λεβαδειακός)-Βασιλείου (42', Λεβαδειακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...