Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Λίνεν: «Ήταν καθαρό οφσάιντ»


Με τον τρόπο που σφύριξε  ο Τάσος Κάκος στο «Κλεάνθης  Βικελίδης» τα είχε ο Εβαλντ Λίνεν  μετά το τέλος του αγώνα, αναγνωρίζοντας πως το γκολ που πέτυχε ο Πετρόπουλος  ήταν καθαρό οφσάιντ.

«Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης ήταν πιο επιθετικός. Κι όταν δεν είσαι επιθετικός, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε και νομίζω ότι βελτιωθήκαμε. Πάλι δεν παίζαμε καλά, αλλά και ο Αρης δεν ήταν καλός. Υπήρχε πίεση και άγχος στις δύο ομάδες. Γι' αυτό ήταν ένα παιχνίδι που καμία δεν άξιζε να κερδίσει. Ο Αρης σκόραρε ένα γκολ σε μια γρήγορη φάση. Ενα περίεργο γκολ. Το δικό μας γκολ ήταν καθαρό οφσάιντ, μια φάση που σταθήκαμε πολύ τυχεροί», είπε και συμπλήρωσε:

«Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τη διαιτησία. Εγινε ένα κανονικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, και  πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι δεν  άξιζε τέσσερις αποβολές και τόσα φάουλ. Εχω δει άλλα παιχνίδια  με χειρότερα μαρκαρίσματα που δεν είχαν τόσες κάρτες. Ηταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος», επισήμανε ο Γερμανός τεχνικός.

Στην ερώτηση  για το πώς θα αισθανόταν αν ήταν προπονητής της ομάδας που δεχόταν γκολ στις καθυστερήσεις από οφσάιντ, απάντησε κατηγορηματικά: «Θα αισθανόμουν χάλια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Πανθρακικό ήμασταν εμείς που αδικηθήκαμε. Τώρα πήραμε ένα βαθμό από λάθος, σε άλλα ματς χάσαμε βαθμούς από τη διαιτησία. Φυσικά θα αισθανόμουν απαίσια αν γινόταν εις βάρος της ομάδας μου. Ο Αρης σκόραρε από λάθος μας, αλλά κέρδισε πάρα πολλά φάουλ τα οποία μπορεί να μην ήταν σωστά σφυρίγματα. Λυπάμαι για τον Αρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...