Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός: Ο Τζιμπούρ απέχει 1,5 εκατ. από το να συμφωνήσει

Παράταση παίρνει το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησης του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο αλγερινός φορ αξιώνει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Ολυμπιακός έχει προτείνει 1,3 εκατ. τον χρόνο (μαζί με τα μπόνους) και επομένως υπάρχει σημαντική διαφορά (1,5 εκατ. ευρώ). Για να παραμείνει ο Τζιμπούρ στον Πειραιά θα πρέπει να γίνει βελτιωμένη πρόταση, όμως έως τώρα δεν έχει δείξει τέτοια διάθεση ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο μεταξύ ο Αντώνης Νικοπολίδης συνεχίζει ως πρώτος προπονητής, μέχρι νεωτέρας. Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα δείξουν τον χρόνο παραμονής του στον πάγκο των νταμπλούχων. Ο κ. Μαρινάκης αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση, έχει αδυναμία στο ισπανικό μοντέλο (τα ονόματα που ακούγονται είναι των Μίτσελ, Ολτρα, Μανθάνο), όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμπόδιο αποτελεί το υψηλό κασέ που έχουν οι Ισπανοί. Οσον αφορά τον Τοροσίδη, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης βρίσκεται στο στόχαστρο των Φούλαμ, Ρόμα, Βέρντερ Βρέμης. Μάλιστα αναφέρεται ότι η Φούλαμ ετοιμάζει πρόταση 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τώρα τον διεθνή αμυντικό. Στη Γερμανία γράφτηκε ότι για τον Τοροσίδη ενδιαφέρεται και η Βόλφ-σμπουργκ.

n Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού (Κ20) θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης μία από τις Αντερλεχτ, Τσέλσι, Ρόζενμποργκ στη φάση των 16 του NextGen Series (Τσάμπιονς Λιγκ Νέων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...