Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η πρόκριση για τον ΠΑΣ ήρθε μέσα στη βροχή


Το βαρύ γήπεδο της Καλλιθέας και η δυνατή βροχή δεν εμπόδισαν τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να δείξουν την ανωτερότητά τους και να εξασφαλίσουν την πρόκριση απέναντι στον Φωστήρα. Το 3-2 ήρθε εύκολα και δίκαια και έτσι η ομάδα του Χριστόπουλου πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με δύο νίκες (2-0 το πρώτο παιχνίδι). 

Μόλις στο 4' ο Φωστήρας προηγήθηκε στο σκορ (1-0) με τον Μπούμπα. Λίγο μετά (8'), ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Γιάκο και έβαλε τέλος στο ερώτημα ποιά ομάδα θα συνέχιζε στο Κύπελλο. Η συνέχεια ήταν σχεδόν διαδικαστική. Ο Λίλα στο 34' έκανε το 1-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1-3 ήρθε στο 50' από τον Βίλα. Ο Φωστήρας μείωσε το σκορ (2-3) στο 89' με τον Βλάχο. Να σημειωθεί πως οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 72' με σουτ-φάουλ του Δωροβίνη.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

Κίτρινες: Μπούμπας, Ρουμπουλάκου.

Φωστήρας: Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας(65' Τασουλής), Τσαγκαράκης, Βαβάτσικος(55' Βλάχος), Στάμος, Δωροβίνης, Κάμπας(56' Κετσετζόγλου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης(20' λ.τρ. Φεγκρούς), Λίλα (64' Αυγενίκου), Κεϊτά, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Τζημόπουλος, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι(71' Οικονόμου), Ντάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...