Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κέρκυρα - Άρης 2-2

Σε ένα χορταστικό ματς με τέσσερα γκολ, μία αποβολή και ανατροπές, Κέρκυρα και Άρης ήρθαν ισόπαλες 2-2 και εξακολουθούν να "βράζουν" στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Κέρκυρα και Άρης διεκδίκησαν μέχρι τελικής πτώσης τους τρεις βαθμούς της νίκης στη μάχη που δίνουν αμφότεροι για να αποδράσουν από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, όμως η κόνταρ τους δεν έβγαλε νικητή.

Ο Άρης προηγήθηκε στο 17' με τον Τσουμάνη αλλά η Κέρκυρα έκανε την ανατροπή με δις σκόρερ τον Κυβελίδη, για να έρθει τελικά το γκολ του Καραγιάννη στο 79' και να "κόψει το καρπούζι στη μέση".
Οι "κιτρινόμαυροι", για τους οποίους έκαναν ντεμπούτο οι Τάτος και Διαμαντάκος, ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαστεριανού με απευθείας κόκκινη στο 75', ενώ στον αντίποδα η Κέρκυρα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από 6 αγωνιστικές αλλά το τελικό σκορ την κράτησε καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας)
Τέταρτος διαιτητής / Παρατηρητής: Κουτσιαύτης (Άρτας), Τσορτσανίδης (Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου (83' Γιάντσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (77' Σταμόγιαννος)
Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (60' Καραγιάννης), Μαργαρίτης (60' Ρένια), Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (65' Τριανταφυλλάκος), Κοέλιο
Σκόρερ: Κυβελίδης (24', 53') /  Γιαννίτσης (17'), Καραγιάννης (79')
Κίτρινες κάρτες: Τσουμάνης (11'), Κυβελίδης (24'), Μπουκουβάλας (94') / Οικονομόπουλος (53'), Τάτος (75'), Βελλίδης (90+2'),
Κόκκινες κάρτες: Παπαστεριανός (75')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...