Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στην έξοδο ο Σπυρόπουλος

Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ιταλία.

Ο μάνατζερ του παίκτη είχε ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πως συζητάει με ομάδες του εξωτερικού και η πράσινη διοίκηση τού είπε πως δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει τις επαφές του.

Το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου, άλλωστε, λήγει το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Ετσι, δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Σπυρόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα μετακομίσει στην Ιταλία, με την Κιέβο Βερόνα να είναι ο πιθανότερος προορισμός.

Ο παίκτης θα φύγει λοιπόν ως ελεύθερος και δεν θα διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Σε αντίθεση με την περίπτωση Σπυρόπουλου, το οικονομικό παραμένει αγκάθι στην αποδέσμευση του Βύντρα, αλλά ο χρόνος πιέζει πλέον τις δύο πλευρές και είναι πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αλλωστε, ο παίκτης φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση πια να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Οσο για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, συνεχίζει να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως μιλάει και αυτός με ιταλικούς συλλόγους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Οι παραπάνω αποχωρήσεις, πάντως, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να ψάξει και για έναν αριστερό μπακ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ είναι δεδομένο πως χτενίζει την αγορά και για επιθετικό.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...