Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μουρίνιο:Μπορεί να επιστρέψω στην Ίντερ


Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο της αγαπημένης του Ίντερ, στο μέλλον, ενώ χαρακτήρισε την Γιουβέντους, την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ ως φαβορί για την κατάκτηση του champions league.

«Αύριο κλείνω τα 50 μου χρόνια και θεωρώ ότι έχω πολλά χρόνια ακόμα μπροστά μου για να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Το να επιστρέψω στον πάγκο της Ίντερ είναι κάτι πολύ πιθανό. Γιατί άλλωστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο;», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Όσον αφορά στην Γιουβέντους, αλλά και στα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Για μένα η Γιουβέντους είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να είναι πιο εύκολο για τους ίδιους να λένε ότι δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την επανεμφάνισή τους στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ ότι είναι. Μπορεί όλοι να πιστεύουν ότι η Ρεάλ, η Μάντσεστερ ή η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εγώ έλεγα απο την αρχή της διοργάνωσης ότι η Ντόρτμουντ, η Μπάγερν και η Γιουβέντους, μπορούν να το κατακτήσουν, καθώς είναι πολύ καλές ομάδες».

Σχολιάζοντας τον Κακά, ο Μουρίνιο τόνισε ότι «θα πρέπει να είναι χαρούμενος και θεωρώ ότι η Μίλαν θα είναι μία πολύ καλή λύση για τον ίδιο».



Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...