Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΕΚ: Τίτλοι τέλους για Λαγό

Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Παναγιώτη Λαγού με την ΑΕΚ. Ο παίκτης έψαχνε ομάδα από το καλοκαίρι, ενώ και η διοίκηση ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Συνέχισε μέχρι τον Ιανουάριο διότι δεν μπόρεσε να βρει ομάδα αν και δοκιμάστηκε στη Δρέσδη, αλλά και επειδή στην ΑΕΚ δεν είχαν τα χρήματα ώστε να του προτείνουν να προχωρήσει προς την έξοδο. Η ΠΑΕ Ο θα έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει τις σχεδόν 500.000 ευρώ που οφείλει στον Λαγό σε 36 δόσεις.

Ο Λαγός άρχισε τη σεζόν με όρεξη στην προετοιμασία και με τον αέρα ότι ήταν από τους πιο παλιούς και έμπειρους στην ομάδα, έκανε καλά παιχνίδια όσο στον πάγκο βρισκόταν ο Βλάχος. Η έλευση του Λίνεν τον έφερε στο αριστερό άκρο της άμυνας και κάπου εκεί άρχισε η πτώση τςη απόδοσής τους.

Συχνοί τραυματισμοί, ενίοτε σοβαροί σημάδεψαν την καριέρα του Λαγού στην ΑΕΚ. Σημαντικότερη από αυτές ήταν η παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου το 2011. Ο Χιμένεθ τον έβαλε στην ενδεκάδα, ως εσωτερικό μέσο, με τον Λαγό να δημιουργεί τα δεύτερο και το τρίτο γκολ της «Ενωσης» στο 3-0 επί του Ατρομήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...