Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Φινάλε με Λέτο, «τρέχουν» για Καζιγιάμα


Σήμερα (21/01) αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα του Σεμπάστιαν Λέτο και οι «πράσινοι» θα κινήσουν τις διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του Ιάπωνα μέσου.

Μετά τις τελευταίες επαφές που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Σεμπάστιαν Λέτο, την Παρασκευή (18/01), το πρωί της Δευτέρας (21/01) αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού και να μπουν οι υπογραφές στα σχετικά έγγραφα που θα σηματοδοτούν τη λήξη της συνεργασίας των δυο πλευρών, μετά από τριάμισι χρόνια παρουσίας του Αργεντινού στην Παιανία.

Με το που λυθεί ωστόσο το συμβόλαιο του Λέτο, θα αρχίσει… αγώνας δρόμου των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να εκδώσουν το δελτίο του Γιοχέι Καζιγιάμα. Ο Ιάπωνας μέσος είναι ο πρώτος που αποκτήθηκε στην περίοδο του Ιανουαρίου, όμως, ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί γιατί δεν υπάρχει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας. Μόλις την ελευθερώσει ο «Σέμπα», ο Καζιγιάμα θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να έχουν τον παίκτη διαθέσιμο ακόμα και για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (23/01) με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...