Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Κοντοές

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Κοντοές

Ο 26χρονος αμυντικός, που αποτελεί το τέταρτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας μετά τους Χουάν Κάφα, Σεμπάστιαν Σέτι και Φρανσίσκο Εμίλιο Ουρτάδο, θα φορά τη φανέλα με το Νο33.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κοντοές ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ενώ τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο και δοκιμάστηκε από την Κρίσταλ Πάλας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Γιάννης Κοντοές δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, μία υγιέστατη ομάδα που ο πρόεδρος δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για αυτήν, με έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή που τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου και μία ομάδα που παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι στόχοι είναι δύο, η έξοδος στην Ευρώπη και η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Ο Γιάννης Κοντοές γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1986, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 71 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Φωστήρα και Άγιο Δημήτριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...