Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Φοβούνται να δημοσιοποιήσουν το πόρισμα του ελέγχου στον Άρη

"Τέρατα και σημεία" διαπίστωσε η ελεγκτική εταιρία Nexia


Αποκαρδιωτικά ήταν τα πορίσματα της ελεγκτικής εταιρίας Nexia, που διενεργεί τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση που έκανε ο υπεύθυνος της εν λόγω εταιρείας αυτό που προκύπτει είναι πως ο Αρης έπεσε θύμα απίστευτης κακοδιαχείρισης από παράγοντες του.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί σκέψεις να μην αποκαλυφθούν τα αποτελέσματα του ελέγχου, καθώς αυτό ενδέχεται να βλάψει το σύλλογο, κυρίως σε ότι αφορά την είσοδο νέων επενδυτών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Χθες, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Nexia (Γ. Δελημάνης), που ανέλαβε τον διαχειριστικό έλεγχο για τις περιόδους από το 2004 ως το 2012, παραβρέθηκε σε συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, της Κοινωνίας των Μελών Άρη (ΚΜΑ), αλλά και εκπροσώπους οργανωμένων οπαδών, προκειμένου να παραδώσει το πολυσέλιδο πόρισμα αλλά και να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενό του. Αυτή η συνάντηση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες.

Οι φορείς του Αρη τελικά συμφώνησαν να μην το παραλάβουν και μάλιστα αρνήθηκαν να βάλουν την υπογραφή τους στο πρωτόκολλο παράδοσης / παραλαβής, λόγω των όσων αποκαλύπτει. «Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε και τις επιπτώσεις που ενδεχομένως προκύψουν για τον ίδιο τον σύλλογο αν δημοσιοποιηθεί το πόρισμα» έλεγε χθες χαρακτηριστικά, μέλος ΔΣ φορέα του Αρη.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΜΑ ανέφερε τα εξής:

«Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα του πορίσματος της NEXIA, παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας, και αποφασίστηκε από τα ΔΣ των φορέων η μη παραλαβή εν όψει της επικείμενης έκτακτης γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα παρθούν από το σώμα της συνέλευσης σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του συλλόγου. Συμφωνήθηκε ότι στην έκτακτη ΓΣ θα κληθεί να παραστεί εκπρόσωπος της NEXIA. Η ημερομηνία και ώρα της έκτακτης ΓΣ θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Σε ό,τι αφορά δε την επενδυτολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, η ΚΜΑ δηλώνει ότι σήμερα το πρωί ζήτησε τη σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με θέμα τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στα τρέχοντα προβλήματα της ομάδας μας και στην προσπάθεια που κάνει για την εξυγίανσή της. Επίσης κάνουμε γνωστό στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει κεφάλαια στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ΚΜΑ μπορεί να εγγυηθεί για τη νόμιμη και ασφαλή επένδυση των κεφαλαίων με σκοπό την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου».

exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...