Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Εύκολα ο Πανθρακικός τους... εννιά του ΠΑΣ!

Ο Πανθρακικός επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με εννέα παίκτες, μετά τις αποβολές των Λίλα (στη φάση του πέναλτι που έγινε το 1-0) και Κεϊτά (63'). Επιστροφή στις νίκες μετα από πέντε αγώνες για την ομάδα της Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που... πατούσε καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Κομοτηνής και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, με τις προσπάθειες του Ιγκόρ. Τελικά, ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (30'), σε μία φάση που ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες, με αποβολή του Λίλα.


Το ημίχρονο κύλησε με τους Ακρίτες να χάνουν σημαντική ευκαιρία για το 2-0 στο 43' με τον Τζανή και να κάνουν αναγκαστική αλλαγή στο 42' τον Ιγκόρ, που είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Η βραδιά όμως ήταν για τον Πανθρακικό, αφού ο Ζεκίνια -αντικατέστησε τον Ιγκόρ- πέτυχε στο 54' το 2-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για την ομάδα των Ιωαννίνων, ήρθε και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά (63'), που τους άφησε να... παλεύουν με εννιά παίκτες! Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστ5ικά, με την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει μια σχετικά εύκολη νίκη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81' Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79' Εμπό), Ιγκόρ (40' Ζεκίνια).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (53' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34' Στρούνα), Τσάβες (66' Σκόνδρας), Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...