Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Skoda Ξάνθη-Βέροια 3-0

Άλλους τρεις βαθμούς συγκέντρωσε στο σακούλι της η ομάδα της Skoda Ξάνθης, επικρατώντας άνετα με 3-0 την αποκαρδιωτική Βέροια. Από τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πέτυχε ο 21χρονος Παναγιώτης Τριάδης.


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... και στην περίπτωση των Θρακιωτών διαπιστώθηκε γι' άλλη μια φορά. Ο νεαρός Τριάδης άνοιξε το σκορ στο 17ο δευτερόλεπτο(!) μετά από όμορφη ενέργεια του Μαρίν. 

Το 1-0 τόνωσε επιπλέον το ηθικό των γηπεδούχων και καταρράκωσε την ψυχολογία των Βεροιωτών. Το παιχνίδι δεν είχε τις πολλές φάσεις με την ομάδα του Ράινερ Μάουρερ πάντος, να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Το 2-0 ήρθε στο δεύτερο μέρος, όταν το τραγικό λάθος του Σισοκό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι, με τον Εστέμπαν Σολάρι να είναι εύστοχος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάνταλος στο 84' με υπέροχο σουτ.

Οι συνθέσεις:

Skoda Ξάνθη (Ρ. Μάουρερ): Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, (Μάνταλος 64') Τριάδης, Μαρίν (Ντιέ 67'), Σολάρι, Σολτάνι (Μπέρτος 89'), Χοσέμι.

Βέροια (Ρ. Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό (Μπάρμπας 80'), Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (Σεγούνδο 61'), Μπεν (Μάνος 89'), Αμαραντίδης, Ορέστες, Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς.

Γκολ: Τριάδης 1', Σολάρι 76' πεν., Μάνταλος 84'


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...