Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - Ατρόμητος -ΟΦΗ 3-0

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την προβληματική άμυνα του ΟΦΗ και έφτασε στο 3-0 που τον διατηρεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.


Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Μπρίτο στο 17ο λεπτό σε μία φάση που μια απλή σέντρα από τα δεξιά, έγινε... κυπριακό ζήτημα για την άμυνα του ΟΦΗ. Λάθη επί λαθών, η μπάλα έφτασε στον παίκτη του Ατρομήτου κι αυτός δεν λάθεψε. Με ωραίο σουτ, νίκησε τον Φερνάντες και άνοιξε το σκορ.


Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ να πετύχουν κι άλλα γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα επόμενες λεπτά απέναντι σε έναν ΟΦΗ που προσπαθούσε να απαντήσει, αλλά στις λίγες φάσεις που έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, έχυνε την καρδάρα με το γάλα.

Στις καθυστερήσεις, μία ανύποπτη φάση και φαινομενικά εύκολη, έφερε το δεύτερο γκολ για τον Ατρόμητο. Μία κεφαλιά και μια... καραμπόλα έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, με τον Νάστο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου και το πρώτο με κεφαλιά στη μεγάλη κατηγορία μετά από 12 χρόνια και εκείνο το γκολ με την Καλαμάτα!

Τα πράγματα, πλέον, είχαν γίνει εύκολα για τους Περιστεριώτες. Με την πείρα που έχουν, κράτησαν με άνεση το υπέρ του 2-0, αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Εδωσαν χώρο στους Κρητικούς, οι οποίοι όμως δεν είχαν το καθαρό μυαλό να δημιουργήσουν φάσεις και να μειώσουν.

Ετσι, ο χρόνος κύλησε υπέρ των γηπεδούχων που στο 87ο λεπτό έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να γράφει το επιβλητικό 3-0.

3ο λεπτό: Καλό σουτ του Ούμπιδες, η μπάλα λίγο άουτ.

12ο λεπτό: Ο Ταυλαρίδης έκανε λάθος, ο Παπάζογλου έφυγε με τη μπάλα προς την εστία του Ατρομήτου, αλλά καθυστέρησε και έχασε τη μπάλα.

17ο λεπτό: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καραμάνο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από το τέρμα του ΟΦΗ και αντί να πλασάρει θέλησε να πασάρει στον Ούμπιδες, πετώντας στα σκουπίδια σίγουρο γκολ!

17ο λεπτό: Λάθη επί λαθών στην άμυνα του ΟΦΗ, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

39ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Κουτσανικούλη, ο οποίος μετά από λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσενάμο, αλλά έκανε λάθος κοντρόλ.

45ο λεπτό: Σέντρα από τα αριστερά, ο Νάστος με κεφαλιά και... καραμπόλα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 2-0.

87ο λεπτό: Ωραία στον κενό χώρο έφυγαν οι γηπεδούχοι, ο Ούμπιδες έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπαδόπουλο και αυτός απέναντι από τον Φερνάντες σαν σε προπόνηση "έγραψε" το 3-0

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89' Γεωργίου), Μπρίτο (84' Μπάλας), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος (74' Φάμπιο).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζορό, Μιλιάζες, Μακρής, Καλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο (73' Μακουκούλα), Όγιος, Κουτσιανικούλης (82 Μονιάκης), Παπάζογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...