Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - ΑΕΛ Καλλονής-Παναθηναϊκός 0-4

Με το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός σκόρπισε την Καλλονή στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 4-0 χάρη σε γκολ των Πράνιτς (2), Μπεργκ και Αμπεντ. Όλα από τον Λεοζίνιο τα παρέμειναν οι γηπεδούχοι.


Ο Παναθηναϊκός σκόρπισε στους... τέσσερις ανέμους την Καλλονή στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 0-4 στο καλύτερο με διαφορά φετινό του παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.


το Ολυμπιακό Στάδιο-προσωρινή έδρα της Καλλονής- ο Παναθηναϊκός έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση και επικράτησε της ομάδας του Ματζουράκη με το ευρύ 4-0.

Οι παίκτες του Αναστασίου έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν ευκαιρίες , ενώ πρωταγωνιστές ήταν οι Μπεργκ και Πράνιτς. Ο Παναθηναϊκός αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και φυσικά μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Στο 29' ο Μπεργκ ξέφυγε ωραία στην περιοχή της Καλλονής, έξοχη πάσα στον Πράνιτς και 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 43' όταν ο Ζέκα έβγαλε καταπληκτική ασίστ στον Μπεργκ, έξοχο τελείωμα και η μπάλα στα δίχτα του Χογκ.

Στο 67' ο Πράνιτς με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-2 και στις καθυστερήσεις του ματς ο Αμπέιντ με σουτ από κοντά κατόπιν πάσας του Καρέλη διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Ζέκα, Λεάντρο.

Κόκκινη: Μαρσέλο (στο 83' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Καλλονή: Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία(74' Γάλας), Γκαρσία(73' Χουανλού), Λεοζίνιο, Καζάκης, Μανούσος(57' Βάλιος).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος(71' Μαρινάκης), Μέντες, Σίλντενφελντ, Αμπέιντ, Νάνο(80' Χουχούμης), Μπεργκ(74' Κλωναρίδης), Καρέλης, Πράνιτς, Ζέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...