Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Champions League: Στην κορυφαία 11άδα o Ρομπέρτο

Κορυφαίος τερματοφύλακας στη φάση των ομίλων ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού - Στους καλύτερους μαζί με Ιβάνοβιτς, Έβανς, Πικέ, Σάντρο, Ρόμπεν, Ραούλ Γκαρσία, Μπουσκέτς, Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι

Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο με την φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League, προκάλεσαν αίσθηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον Ισπανό γκολκίπερ των Πειραιωτών να αποσπά πολύ κολακευτικά σχόλια για την αξία του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "www.whoscored.com", ο Ρομπέρτο ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα μαζί με τους Ιβάνοβιτς (Τσέλσι), Έβανς (Μαν. Γ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σάντρο (Πόρτο), Ρόμπεν (Μπάγερν Μ.), Ραούλ Γκαρσία (Ατλέτικο Μ.), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Ρονάλντο (Ρεάλ Μ.), Ιμπραΐμοβιτς (Παρί ΣΖ) και Μέσι (Μπαρτσελόνα).

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην λίστα της Ίντερ, αλλά και άλλων κορυφαίων ευρωπαικών συλλόγων, ενώ σύντομα θα υπάρξει μια πρώτη κουβέντα των "ερυθρολεύκων" με τους εκπροσώπους του προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα παραμονής του παίκτη στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...