Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ο Εργοτέλης 2-0 τη Skoda Ξάνθη στην Ολλανδία


Περισσότερο έτοιμος έδειξε ότι είναι ο Εργοτέλης από την Skoda Ξάνθη και επικράτησε στο μεταξύ τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Καρέλης (18’) και Αλεξόπουλος (40’΄).

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, περισσότερο δραστήριος και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Οι Κρητικοί είχαν μια καλή ευκαιρία στο 4’ με κεφαλιά του Μπούντιμιρ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18ο λεπτό ο Καρέλης με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40’ ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Λεάλ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Με την Skoda Ξάνθη έκανε το ντεμπούτο του και ο νεοαποκτηθείς Τζορτζ Μπόατενγκ, ο οποίος έπαιξε μόλις 20’ καθώς είναι ανέτοιμος.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος (52’ Βρονταράς), Σταθάκης (76’ Κομεσίδης), Σουάνης, Κωστούλας, Marcelo (61’ Τσουμάνης), Katongo (70’ Μάνταλος), Buga (78’ Αλτιπαραμακόφσκι), Στρμπα (67’ Φλίσκας), Αντεφέμι, Στιούαρτ, Μπόατενγκ (20’ Βασιλακάκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Σασιασβίλι (63’ Γιαλούσης), Αλεξόπουλος (63’ Σαρρής), Χίμπλινγκερ (63’ Κανδηλάκης), Ρουμπάκης (63’ Μπερτόσα), Ρομάνο (63’ Μπουχαλάκης), Ορφανός (63’ Σιάκκας), Μπέτο (63’ Ολίσε), Καρέλης (63’ Χρυσοφάκης), Λεάλ (63’ Φραγκουλάκης, 75’ Κοιλιάρας), Μπούντιμιρ (52’ Βερπακόφσκις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...