Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Παναθηναϊκός - «Ηγέτης ο Μπουμσόνγκ»


Σίγουρος ότι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό είναι ο πρώην συμπαίκτης του στην Λιόν, Έντερσον. Ο διεθνής Βραζιλιάνος, μιλώντας στο gazzetta.gr έσταξε μέλι «για τον καλό μου φίλο που θα γίνει ο ηγέτης στην άμυνα του Παναθηναϊκού».

Το πόσο σημαντικός ήταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στα αποδυτήρια της Λιόν φάνηκε τις προηγούμενες μέρες από την… επίθεση αγάπης που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του. Γιορίς, Κρις έκαναν την αρχή και την σκυτάλη παίρνει μέσω του gazzetta.gr ο Έντερσον. Ο Λατινοαμερικάνος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό και… υποσχέθηκε στους οπαδούς των «πρασίνων» ότι θα βρουν την ηρεμία τους στα μετόπισθεν.

«Ο Ζαν Αλέν είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να είμαστε μαζί τα τελευταία χρόνια στην Λιόν. Μην έχετε κανένα ενδοιασμό για το τι μπορεί να κάνει. Έχει τα φυσικά προσόντα, την προσωπικότητα, την εμπειρία και την αξία για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού. Θα λύσει τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει η ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με την περυσινή χρονιά του 31χρονου στόπερ.

«Επειδή τον ζούσα καθημερινά στις προπονήσεις όπου πάντα με δυσκόλευε αφάνταστα μπορώ να σας πω ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πάρει φανέλα βασικού αμέσως και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Εγώ από την πλευρά μου του εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του».

Φυσικά δεν μπορούσε η κουβέντα να μην πάει και στην ξεχωριστή προσωπικότητα του Μπουμσόνγκ. «Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Ένα παιδί που μαζί του μπορείς να μιλήσεις για τα πάντα. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία, να μαθαίνει νέες γλώσσες και γενικά να μορφώνεται. Είναι ξεχωριστός τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...