Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Αρχίζει η εποχή Σάντος στην Εθνική


Την Κυριακή το βράδυ θα συγκεντρωθεί η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Σερβία την ερχόμενη Τετάρτη στο Βελιγράδι, όπου ο Φερνάντο Σάντος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο. Οι διεθνείς θα μεταβούν σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης στις 23:00.

Εναντίον της Σερβίας ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής θα εφαρμόσει διαφορετικό αγωνιστικό σύστημα από τον προκάτοχό του Ότο Ρεχάγκελ. Ο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα σε σχήμα 4-4-2 με ρόμβο, μια τακτική που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν στην Εθνική.

Οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση τη Δευτέρα (09:30) στον Άγιο Κοσμά που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γυμναστούν στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Την Τρίτη (09:30) θα γίνει νέα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και το απόγευμα (17:35), η ομάδα θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες:
Τερματοφύλακες: Σηφάκης (Άρης), Τζόρβας (Παναθηναϊκός).
Αμυντικοί: Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Α. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μανιάτης (Πανιώνιος), Παπασταθόπουλος (Μίλαν), Τζαβέλλας (Άιντραχτ), Σπυρόπουλος, Βύντρα (Παναθηναϊκός).
Μέσοι: Μαρίνος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης (Παναθηναϊκός), Γκέντσογλου, Καφές (ΑΕΚ), Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (Ολυμπιακός).
Επιθετικοί: Γκέκας (Άιντραχτ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...