Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Κόντρα στην Τζένοα η «πράσινη» πρόβα τζενεράλε

Τεστ για τους «πράσινους»
Αθήνα
Πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη αποτελεί το τελευταίο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού με την Τζένοα το βράδυ της Κυριακής (20:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (21/8), με τον Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει την αποστολή και να συμπεριλαμβάνει σε αυτή όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες του.

Σε αυτή θα βρούμε το όνομα τόσο του Σωτήρη Νίνη, που προπονήθηκε για δεύτερη μέρα χωρίς ενοχλήσεις, όσο και του Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος είναι ο μόνος από τους υπό παραχώρηση παίκτες που μπήκαν στην αποστολή, καθώς Μάντζιος και Μελίσσης δεν συμπεριλήφθηκαν.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες του Νιόπλια ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας, 5-2 και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε για ακόμα μία φορά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Το πρόγραμμα δεν είχε σήμερα διπλό, αλλά σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση ο έλληνας προπονητής, η 11άδα του Παναθηναϊκού θα είναι η ακόλουθη. Ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μπουμπσόνγκ και Σαριέγκι, δεξιά θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Σπυρόπουλος.

Θέση στη μεσαία γραμμή κερδίζει ο Σιμάο, που χρησιμοποιήθηκε ως παρτενέρ του Ζιλμπέρτο στα αμυντικά χαφ, με τον Καραγκούνη σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκε η γνωστή τριπλέτα. Ο Γκοβού στη δεξιά πτέρυγα, ο Λέτο στην αριστερή και ο Σισέ στην κορυφή.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Τζόρβας, Φερνάντεζ, Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Γκοβού, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Κλέιτον, Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Δημούτσος.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...