Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Πιο γρήγορο ρυθμό ζητά ο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό

Με καλά λόγια μίλησε ο Βαλβέρδε για τον Φουστέρ
Αθήνα
Παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον Βόλο και την καλή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζητάει περισσότερα πράγματα από τους παίκτες του. Μετά το τέλος του φιλικού, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως θέλει πιο γρήγορο ρυθμό από την ομάδα του και ξεκαθάρισε πως στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού θα αγωνίζονται πάντα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Βαλβέρδε έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως και από τον ρυθμό.

«Ναι, μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν αρκετή ενέργεια. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά να γίνει αυτό και έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε» είπε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του.

«Στο κέντρο θα αγωνίζονται πάντα τέσσερις ποδοσφαιριστές σε σχήμα 4-4-1-1 και ένας παίκτης θα είναι πίσω από τον επιθετικό» είπε ο Βαλβέρδε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Φουστέρ:

«Είναι πολύ καλή μεταγραφή και νομίζω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, είπε ότι «πρόκειται για μία καλή ομάδα και γρήγορη. Μας δημιούργησε προβλήματα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία ενόψει του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τσιώλης υποστήριξε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του θα είναι σχεδόν έτοιμη.

«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θεωρώ πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Θα πάμε στη Νέα Σμύρνη για να κερδίσουμε».
www.sport.gr
ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...