Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Στη Σέλτικ ο Μαϊστόροβιτς

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, που έλυσε το συμβόλαιο του και πάει στη Σέλτικ. Ενήμερος από την αρχή ο Μπάγεβιτς, φέρεται να έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης.
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ, η οποία έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός έφυγε ως ελεύθερος από την Ένωση με την οποία έλυσε το συμβόλαιο του και αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα γλιτώσει κοντά στα 1,2 εκατ. ευρώ. Για την εξέλιξη αυτή ήταν ενήμερος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δε δείχνει να ενοχλείται από την αποχώρηση του Μαϊστόροβιτς.
Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δήλωσε τα εξής στο aekfc.gr: «Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα, καθώς και τον κόσμο του συλλόγου για τη στήριξή του. Καταλαβαίνω ότι η ΑΕΚ, όπως και ολόκληρη η χώρα, βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Για μένα, η μετακίνησή μου στη Σέλτικ ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ. Αύριο, θα μεταβώ στη Γλασκώβη προκειμένου να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψω το συμβόλαιό μου».
Βρέθηκε αντικαταστάτης
Το θέμα, βέβαια, είναι ποιος θα έρθει τώρα, γιατί η ΑΕΚ μένει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Τους Δέλλα, Μανωλά, Ματεντζίδη. Η ανάγκη απόκτησης κάποιου, που θα είναι έτοιμος για να μπει στην ομάδα και να προσφέρει περισσότερα από τον Μαϊστόροβιτς -γιατί αυτό προστάζει η λογική- είναι επιτακτική. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τάξεις της Ένωσης ο αντικαταστάτης του Σουηδού έχει βρεθεί, αλλά περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...