Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Με ελπίδες στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου η Ελλάδα


Με 29 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη χρισθεί πρωταθλητές Ευρώπης, συμμετέχει η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που ξεκινά την Τετάρτη στη Βουδαπέστη.

Στην διοργάνωση, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Αυγούστου, συμμετέχουν οι εξής Έλληνες: Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαΐδης, Μαριάννα Λυμπερτά και Κέλυ Αραούζου (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας), καθώς και η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, την οποία αποτελούν οι: Δέσποινα Σολωμού (Σόλο, Ντουέτο, Κόμπο), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ντουέτο, Κόμπο), Ευαγγελία Κουτίδη (Αναπλ. Ντουέτο, Κόμπο), Ευαγγελία Παπάζογλου (Κόμπο), Ελένη Παπανδρέου (Κόμπο), Δέσποινα Τζώρτσου (Κόμπο), Ευαγγελία Γιαλίδη (Κόμπο), Κωνσταντίνα Μπαχτσεβανίδου (Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη-Κομινέα (Κόμπο), Αναστασία Μαλεκάκη (Κόμπο), Μιχαέλα Κοστράκη (Αναπλ. Κόμπο) και Χρυσάνθη Τσίτου (αναπλ. Κόμπο).

Για τους περισσότερους, η πρόκριση σε ημιτελικούς ή τελικούς είναι ο μεγαλύτερος στόχος τους, ενώ οι Άρης Γρηγοριάδης και Σπύρος Γιαννιώτης καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στα 50μ. ύπτιο και στα 5χλμ. αντίστοιχα.

Τα γαλανόλευκα χρώματα βρίσκονται ήδη στην Ουγγαρία, έχοντας την ανάμνηση του πρωταθλήματος του 2006 στην ίδια χώρα, οπότε και είχαμε κατακτήσει 7 μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...