Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Χωρίς Ριέρα ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ


Χωρίς τον Άλμπερτ Ριέρα που είναι ανέτοιμος, αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης (10:30) για το Τελ Αβίβ, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι (21:00, Conn-X) στη ρεβάνς του 2-1 του Κραϊσκάκη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Έβαλντ Λίνεν θα αφήσει στην Αθήνα τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό καθώς έκρινε ότι έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Τη Δευτέρα ο Γερμανός προπονητής είχε δηλώσει ότι θα συμπεριελάμβανε τον Ριέρα στην αποστολή, αλλά δεν θα τον χρησιμοποιούσε στην αρχική ενδεκάδα. Τελικά έκρινε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Λίνεν ο Ριέρα δεν μπορεί να βγάλει περισσότερα από 10 με 15 λεπτά αγώνα.

Ο κόους των «ερυθρολεύκων» θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα προτιμηθεί ο Πάρντο, στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Ραούλ Μπράβο (αριστερά), ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μαρέσκα και Ντούντου, δεξιά ο Ρόμενταλ, αριστερά ο Ζαϊρί, σε θέση επιτελικού μέσου ένας από τους Όσκαρ ή Ιμπαγάσα και προωθημένος ο Ντιόγο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...