Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Φιλικός θρίαμβος Παναθηναϊκού επί της Ίντερ στο Τορόντο

Παίζοντας εντυπωσιακή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ με 3-2 στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε τα ξημερώματα στο Τορόντο του Καναδά. Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που με δύο δικά του τέρματα έδωσε με 2-0 το προβάδισμα στο τριφύλλι ενώ ο Λέτο είναι εκείνος που πριν κλείσει το ημίχρονο διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
  
Μπορεί οι ιταλοί να μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με όλα σχεδόν τα αστέρια τους και εμφανή σκοπό να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που έβγαζε... φωτιές και σύντομα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία στη συνέχεια μετουσιώθηκε σε γκολ που ξεσήκωσαν τους 10.000 φιλάθλους, πολλοί από τους οποίους ήταν ομογενείς από τον Καναδά και τις ΗΠΑ.
  
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 13 με τονΣισέ έπειτα από σέντρα του Λέτο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (στο 23) και πάλι ο γάλλος με φοβερό σουτ έκανε το 2-0. Σε μια αδράνεια της άμυνας μετά από λάθος του Καντέ ο Ετόμείωσε στο 31 σε 2-1. Στο 41 ο Λέτο δέχτηκε την πάσα από τον Νίνη και έγραψε το 3-1 ενώ οι «νερατζούρι» μείωσαν στο 86, λίγο πριν το τέλος δηλαδή, με τον Κουτίνιο.
  
Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν σε απόδοση ο Λέτο, ενώ ιδιαίτερα κινητικοί εμφανίστηκαν οι Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης. Και μπορεί να πρόκειται απλά για μια νίκη σε φιλικό αγώνα, ωστόσο αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν ο αντίπαλος ήταν η κορυφαία ομάδα της περασμένης σεζόν, καθώς η Ίντερ κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά το νταμπλ στην Ιταλία, αφού μέσα στην χρονιά πήρε και το καμπιονάτο και το κύπελλο.
  
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα (61 Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (61 Μπιάρσμιρ), Σιμάο (89 Μαυρίας), Κατσουράνης (61\' Καραγκούνης), Γκοβού (61 Μαρίνος), Λέτο (78 Ιωαννίδης), Νίνης (78 Δημούτσος), Σισέ (78  Πετρόπουλος).
Ίντερ (Ράφα Μπενίτεθ): Ορλαντόνι, Κόρντομπα (46 Μπιαμπιάνι), Ζανέτι, Ετό (46 Ματσίνι), Μαρίγκα (73 Μαϊκόν), Καμπιάσο (73 Σάμουελ), Όμπι (73 Μιλίτο), Ματεράτσι (73 Λούσιο), Κίβου (46 Αλίμπετς), Πάντεφ (46 Ρίβας), Ομπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...